Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Microtransactions σε όλους τους τίτλους της Take Two

*
Όπως φαίνεται η Take Two δεν έχει καμία διάθεση να "απαλλάξει" τα παιχνίδια της από τα microtransactions. Ίσα ίσα που μελλοντικά, αυτά θα υπάρχουν σε όλους τους τίτλους της. Προς ενίσχυση αυτής της θέσης, κατά την πρόσφατη ενημέρωση των επενδυτών της εταιρείας, ο CEO Strauss Zelnick δήλωσε ότι πλέον, η τάση στη βιομηχανία δεν είναι οι πωλήσεις παιχνιδιών, αλλά οι συνεχείς αγορές από τους παίκτες. Έτσι λοιπόν, αυτός θα είναι ένας από τους πυλώνες που θα στηριχτεί από εδώ και πέρα η στρατηγική της Take Two, είτε πρόκειται για online καταστάσεις είτε όχι. Σύμφωνα πάντα με τον Zelnick, το ζητούμενο είναι η δημιουργία ενός περιβάλλοντος όπου οι παίκτες θα μπορούν να επανέρχονται για να ενισχύουν τα δεδομένα της διασκέδασής τους και τότε θα υπάρχουν οι ευκαιρίας για την εταιρεία να μετατρέπει όλα τα παραπάνω σε χρήμα. Ολοκλήρωσε λέγοντας ότι υπάρχουν περιθώρια ανάπτυξης και αυτό που βλέπουμε τώρα είναι μόνο η αρχή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • X360freak
    • Τότε τα πράγματα είναι απλά,άκυρο σε όλους τους τίτλους της Take 2...Αν δουν τα έσοδα τους να πέφτουν,θα δούμε και τις ανάλογες μετατροπές.

    • Scott_Pilgrim
    • Επιτέλους κατάλαβαν εκεί στη Take2 τι ζητάμε! Προσωπικά πιστεύω ότι μπορούν να κάνουν τεράστια βήματα στο τομέα των loot boxes ώστε να είναι ακόμα μικρότερος ο πόνος στο πορτοφόλι όταν πληρώνουμε για το περιεχόμενο. Θα μου άρεσε η ιδέα στα GTA να αγόραζες με κανονικά λεφτά τα ρούχα του παίκτη σου ώστε να ήταν πιο αληθοφανές. Άντε να δούμε.

*